Translate

неділя, 22 січня 2017 р.

                                     
        В День Соборності та                         Злуки,
Із заходу на схід,
Всі візьмемося за руки
І покажем на ввесь світ,
Що один ми України славний рід!!!


      22 січня 1919 р. увійшло до національного календаря, як величне свято – День Соборності України. Саме в цей день, на площі перед Софією Київською відбулась доленосна подія, яку плекали в серцях покоління українських патріотів: було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки таЗахідноукраїнської Народної Республіки.
Ідея соборності, яка має глибокий символічний зміст, нині набуває нових відтінків та барв. Відродження української державності, яке розпочалося з 1919 року, на жаль, знову доводиться відстоювати. Ми боронимо рідну землю від агресора й ціною життів цвіту нації здобуваємо мир.Віддаючи шану минулому і акцентуючи увагу на проблемах сьогодення, в бібліотеці відбувся літературний акцент " Без україни вигорить душа, без України буду сиротою".
Тож, нехай любов до Батьківщини й надалі згуртовує нас заради здійснення високої мети – добробуту, щасливого життя та процвітання Соборної незалежної демократичної України! Бажаємо усім нам доброго здоров’я, єдності та миру, сил та мудрості у прийнятті правильних рішень, здійснення  ваших мрій.

Немає коментарів:

Дописати коментар