Translate

понеділок, 12 грудня 2016 р.

Армія України. Відроджена і нескорена.

Захист незалежності своєї країни та боротьба за свободу свого народу – це покликання та обов'язок справжніх чоловіків. Так навчала армія і таким же є голос хороброї душі патріотів України. Адже, історія українського війська налічує безліч прикладів героїчних вчинків та перемог, починаючи від часів козацтва і до сьогодення.
Вже традиційно, для Нечаївців, чудовою нагодою віддати шану своїм мужнім чоловікам є День Збройних Сил України.
  Цьогоріч, 3 грудня, місцем для такого урочистого зібрання став сільський будинок культури. Вечір розпочали ведучі: Федоренко Тетяна та Гасленко Світлана, які привітала усіх присутніх чоловіків, а також, підкреслили, що наша держава може бути великою та міцною лише з потужними Збройними Силами та висококваліфікованим військом.
Продовжуючи захід не можливо було не згадати й тих жахливо-трагічних подій, що відбулися лише три  роки тому. Героям Майдану та АТО, які полягли за світле майбутнє України, а також нашому земляку Олегу Жуку була присвячена хвилина мовчання..
      Серед жителів нашої сільської громади теж є чимало призваних військовослужбовців, які мужньо боронять і боронили  нашу землю,  а саме: Сало Юрій, Малогон Микола, Головань Вікрор, Головань Роман, Канаєв Василь, Трастяний Володимир, Тростяний Сергій. Деякі з них були присутні на святі і їх вітали щирими оплесками.
     Протягом усього вечора для винуватців свята, а також всіх присутніх лунали численні музичні дарунки у виконанні  аматорів Нечаївського сільського будинку культури.
            
       Тож, віримо у швидку перемогу нашої країни, молімося за наших відважних солдатів, щоб вони якнайшвидше живі й здорові повернулися додому, адже дуже важливо, щоб наше підростаюче майбутнє покоління патріотів, знали героїв нашого часу, обличчя тих, хто сьогодні творить майбутнє України.


Немає коментарів:

Дописати коментар